Jaarmarkt Alphen aan den Rijn

De Grootste jaarmarkt van Nederland

Dans mee tijdens “Heel Alphen Danst”

Dit jaar op het Thorbeckeplein: ‘Heel Alphen danst’ onder begeleiding van Master Salsa danser Piet van Leeuwen. Dansscholen uit Alphen aan den Rijn en omstreken kunnen van 10:00-16:00 dans demo’s geven en hun talent laten zien. Ook kunnen ze het publiek kennis laten maken met hun dansstijl. Voor de ruimte, dansvloer en de techniek wordt gezorgd. Naast een leuke ervaring, kan je tijdens ‘Heel Alphen danst’ je dansschool en dansstijl promoten. Het betreft geen danswedstrijd, maar een gezellige demodag voor dansend Alphen. Aanmelden en meedoen is kosteloos.

Dansscholen die mee willen doen, kunnen zich nog steeds aanmelden door een mailtje te sturen met hun naam, telefoonnummer en dansstijl naar: perry@partyregelaar.nl

freepik.com