Jaarmarkt Alphen aan den Rijn

De Grootste jaarmarkt van Nederland

Jaarmarkt 2023

 • Wijziging podium Paradijslaan/kerkstraat

  Al jaren wereldberoemd in de regio, dit jaar op de Alphense Jaarmarkt 😁. Neem een drankje, Have a Cigar (HAC) en kom luisteren op de Paradijslaan!

  Have A Cigar is een Classic Rock Coverband uit Bodegraven, vernoemd naar de song van Pink Floyd. Zij spelen covers van alle grootheden uit de rockwereld. Van Beatles tot Pearl Jam. Van Led Zeppelin tot U2. Have a Cigar bestaat uit 5 gedreven topmuzikanten.

  Have a Cigar (HAC) speelt op het podium op de Paradijslaan van 12.30 tot 13.15 uur en van 14.30 tot 15.15 uur.

  Andre Sharon staat bij het brugwachters huisje

 • Download de Jaarmarkt App

  ‼️ DOWNLOAD DE JAARMARKT APP ‼️

  Net als vorig jaar kan je weer de Alphense Jaarmarkt app downloaden.
  Bekijk het programma, het laatste nieuws en krijg reminders als jouw favoriete acts bijna beginnen 🤩 De plattegrond is verbeterd, zodat je alles nog beter kunt vinden!

  Lees meer: https://app.jaarmarktalphenaandenrijn.nl/

 • Suikerbeest: winnaar Alphens Straatfestival 2022

  Suikerbeest, de winnaar van het Alphens Straatfestival 2022, staat voor je klaar op het Rijnplein om 19:00 uur! Met Albert Bronda op zang en gitaar, Lars Hulzebosch op zang en bas, Jelle Schilstra op zang, banjo en gitaar, en Theo Hoksbergen op de drums, zullen ze het podium betoveren met hun eigen geschreven Nederlandstalige teksten en catchy melodieën. Deze band staat voor herkenbaarheid, humor, drama, kolder en feest! Mis hun betoverende Nederlandstalige muziek niet en beleef een geweldige avond. 🎶

 • Robert Sand

  Zanger Robert Sand zal om 15:45 op het Rijnplein optreden. Hij is een graag geziene artiest op feesten, partijen en evenementen. Met zijn eigen hits als’ Waar doen we het anders voor’ en ‘ Het is wat het is’ maakt hij direct sfeer op het podium en op het plein. Daarnaast zingt Robert bekende feest meezingers. Wees op tijd, want een half uurtje Robert Sand is zo voorbij!

 • De Schminksalon

  De Schminksalon is er van 10:00 tot 16:00 uur in het Burgermeester Visserpark. Zij zorgen voor kleurrijke avonturen en stralende glimlachen met  hun schminkkunsten. Breng de kids langs voor een magische transformatie en laat hun fantasie de vrije loop!

 • Musicalkoor Summertime

  Musicalkoor Summertime zal het programma op het Rijnplein openen om 12:00 uur met een prachtig optreden vol muzikale magie. Om 13:00 uur zullen zij nogmaals optreden. In 1999 ontstond musicalkoor Summertime. Het koor bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste mannen en vrouwen in leeftijd variërend van 19 tot 65 jaar. Mis de optredens niet!

 • Coverband RELEASE

  RELEASE is dé ultieme coverband en zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol muziek, dans en spektakel. De band staat bekend om hun energieke live-optredens en enthousiaste interactie met het publiek. De band zal maar liefst twee keer optreden op het Rijnplein: om 19:30 uur en om 20:45 uur. Hier wil je echt bij zijn! 🎉🎵

 • Tommy Blooper: een magisch optreden

  Betreed de betoverende wereld van magie met Tommy Blooper! 🎩 Laat je verbazen door zijn onnavolgbare goocheltrucs die je meenemen op een magische reis. Van supersnelle konijnen tot verbluffende ballonnenacts. Zijn goochelshow is een feest voor jong en oud, waarbij de vraag “Hoe doet hij dat toch?” vaak te horen is. Om 14.15 uur is hij te zien op het Rijnplein!

 • Meezingen met Marco Schuitmaker

  Marco Schuitmaker, hij is pas 24 jaar, maar heeft met bijna 25 miljoen streams op Spotify al een megahit in handen met Engelbewaarder. En goed nieuws: je hebt de kans om dit muzikale wonder live te ervaren! Marco Schuitmaker treedt op het Rijnplein op om 22.30 uur, en je wilt dit absoluut niet missen. 🎶🌆

 • DJ Jordiz

  DJ Jordiz zal om 21:30 uur voor jullie optreden op het Rijnplein en dat wordt gegarandeerd genieten van fijne beats! Hij weet de perfecte beats te draaien en de feeststemming naar ongekende hoogten te brengen. 

 • Een feest met Feestband Klaar

  Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met FeestbandKlaar 🌟
  Al meer dan 25 jaar brengen zij muzikaal enthousiasme en feestvreugde naar diverse evenementen. Deze band zal het publiek laten dansen, zingen en laten genieten van de beste hits.Het uitgebreide repertoire omvat bekende en meezingbare nummers uit diverse genres, zoals pop, rock, dance classics, soul, funk en Nederlands talig. Van Golden Earring tot Coldplay, tot Beyoncé. Feestband Klaar! zal om 15:00 uur het podium betreden op het Rijnplein.

 • Zangeres Senna

  Maak kennis met zangeres Senna : Een Nederlands zangtalent met een passie voor levenslied! 🎶 Op jonge leeftijd veroverde ze de harten van velen en straalt ze op het podium. Ze behaalde een knappe tweede plaats in de finale van “We Want More” en stond te schitteren op het “Holland Zingt Hazes” podium in de Ziggo Dome. We zijn blij dat Senna om 23:00 uur op het Rijnplein voor jullie zal optreden!🎤✨

 • Vieze Jack: een enthousiaste podiumartiest

  Vieze Jack is een enthousiaste podiumartiest die echt een feestje kan bouwen. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en goede moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest. Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube en is door het Brabantse publiek verkozen tot beste carnavalsplaat van 2016. Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

 • De afsluiter is bekend

  Frans Duijts komt optreden op onze jaarmarkt! 🎶 Hij zal het programma op het Rijnplein afsluiten en er echt een feestje van maken. Zijn energieke optredens en aanstekelijke nummers zullen ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag zorgen. Bereid je voor om mee te zingen en te dansen op zijn bekende hits zoals “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” en “Lieveling”! Wees erbij en geniet van de onvergetelijke muziek van Frans Duijts! Om 23.30 op het Rijnplein🎉🎵 #Jaarmarkt #FransDuijts

 • Schrijf je in voor Heel Alphen Danst

  Dansorganisaties uit Alphen a/d Rijn opgelet! Na het succes van vorig jaar keert Heel Alphen Danst terug op de jaarmarkt🕺🏽Dit keer zelfs op 2 locaties: het pleintje in de Aarhof en het Thorbeckeplein.

  Laat je danspassie zien met demonstraties, shows en workshops van 11:00 tot 16:00 uur. Een geweldige kans voor dansend Alphen om te stralen! Meld je snel aan via Piet@HaveFun.eu, wees er snel bij, want vol is vol!

  Laten we Alphen aan den Rijn laten swingen met #HeelAlphenDanst!