Jaarmarkt Alphen aan den Rijn

De Grootste jaarmarkt van Nederland

Nieuws

 • Lijst Kermisattracties Jaarmarkt 2022

  Tijdens de Jaarmarkt kan je ook dit jaar weer veel plezier maken op de kermis! De kermis is van 16 tot 21 september op het CP Mulderveld naast ARC.

  Nieuwe attracties dit jaar:
  Speed Booster
  Ejection Seat (kogel)

  De top attracties van afgelopen corona-editie zijn er ook weer. De ATW 65 meter hoge zweefmolen en de populaire Reactor waar je 4 tot 5 G te verduren krijgt op een ronde schijf die 20 meter hoog gaat.

  De jaarlijks terugkerende attracties zijn er ook weer zoals:
  Break dance
  Caribean beach polyp
  Funhouse
  Glazen doolhof
  X factory

  Voor de kinderen:
  Buggie ride
  Aladdin draaimolen
  Trampoline
  Familie Achtbaan

 • Shantykoor “De Kreunende Sluisdeuren”

  Het Shantykoor “De Kreunende Sluisdeuren” zal dit jaar twee keer optreden op het Rijnplein (12:00-12:30 & 13:00-13:30). Wist je dat het koor al bestaat sinds 1997? Geniet van een meerstemmige vertolking van shanty’s en zeemansliederen door “De Kreunende Sluisdeuren”!

 • PearlyGates – Bluesrock with a hard edge

  De band PearlyGates is blues-rock cover band van muziek uit de jaren ’60 tot heden. Met muziek van artiesten als Walter Trout en Gary Moore en van bands als Pink Floyd en Deep Purple, heeft Pearlygates een setlist gecreĆ«erd met een grote diversiteit, die garant staat voor een geslaagd optreden.
  Van 12:00-16:00 staat deze geweldige band op het podium in de Paradijslaan. Be there!!

 • Walk the plank

  YouTube

  Ben jij een echte waaghals? Daag jezelf uit en loop over een 20 cm brede plank op 160 meter hoogte. Walk the plank is de grootste virtual reality hit van het moment.

  Door de VR-bril lijkt het levensecht!
  Bekijk op https://www.youtube.com/watch?v=Z42_5OOaBs0 voor alvast een voorproefje. Neem van 10:00-16:00 gratis deel aan Walk the plank in de Paradijslaan. Alleen als je durft natuurlijk!!

 • Programma Burgermeester Visserpark

  In het Burgermeester Visserpark is genoeg te doen! Van een kleedjesmarkt waar je gratis je spullen kan verkopen (08:00-12:00) tot een reuzestormbaan van 21 meter en gratis workshops en schminken voor kinderen by Maya (10:00-16:00)

  Als klap op de vuurpijl kan je van 12:00-16:00 genieten van spectaculaire mountainbike shows gegeven door Nederlands kampioen Patrick Smit

 • Dans mee tijdens “Heel Alphen Danst”

  Dit jaar op het Thorbeckeplein: ‘Heel Alphen danst’ onder begeleiding van Master Salsa danser Piet van Leeuwen. Dansscholen uit Alphen aan den Rijn en omstreken kunnen van 10:00-16:00 dans demo’s geven en hun talent laten zien. Ook kunnen ze het publiek kennis laten maken met hun dansstijl. Voor de ruimte, dansvloer en de techniek wordt gezorgd. Naast een leuke ervaring, kan je tijdens ‘Heel Alphen danst’ je dansschool en dansstijl promoten. Het betreft geen danswedstrijd, maar een gezellige demodag voor dansend Alphen. Aanmelden en meedoen is kosteloos.

  Dansscholen die mee willen doen, kunnen zich nog steeds aanmelden door een mailtje te sturen met hun naam, telefoonnummer en dansstijl naar: perry@partyregelaar.nl

  freepik.com
 • Download de laatste versie

  KDApps

  Van zowel Android als iOS is er een laatste versie van de app beschikbaar. Mocht je hem nog niet hebben, zoek naar Jaarmarkt om hem te downloaden in Google Play of in de Apple App Store.

 • Alphense Jaarmarkt editie 2022

  We zijn hard bezig om weer iets fantastisch moois van te maken.