Jaarmarkt Alphen aan den Rijn

De Grootste jaarmarkt van Nederland

Nieuws

 • Gemeente Alphen aan den Rijn en de stichting Jaarmarkt hebben overeenstemming

  De stichting Jaarmarkt Alphen aan den Rijn heeft deze week overeenstemming bereikt met het college van B&W in Alphen aan den Rijn over voortzetting van de Jaarmarkt, voorlopig voor 2024. (woensdag 18 september a.s.).

  De gemeente hecht grote waarde aan dit evenement waar bezoekers uit heel Nederland op afkomen. De gemeente heeft daarom voor dit jaar een financiële bijdrage toegezegd waarmee in ieder geval het dagprogramma is gegarandeerd.

  Dat betekent niet dat we uit de zorgen zijn, aldus de voorzitter van de stichting Jaarmarkt. Voor het avondprogramma zoeken we nog sponsors die geïnteresseerd zijn om een kwalitatief goed artiestenprogramma te ondersteunen. Ook het attractieprogramma overdag tijdens de markt kan nog uitgebreid worden.
  Belangstellenden kunnen contact opnemen met Hans van Beek (06-53366132).

  Kramen, marktplaatsen of terrassen kunnen volgens tarief gereserveerd worden bij Dynamic Promotions, Tel. 030-820 1290, e-mail: info@dynamicpromotions.nl.

  De Jaarmarkt kermis zal dit jaar van vrijdagmiddag 13 tot en met woensdag 18 september wederom op het C.P. Mulderveld (ARC Parkeren) plaatsvinden.  De kermisorganisatie is druk bezig de nieuwste attracties in te huren.